Over Carnaval Bazaar Ple4

Bazaar Ple4 heeft een enorme winkel met veel 2e hands & anderssoortige themakleding!

Op onze website vindt u maar een klein deel van ons assortiment. Ons assortiment in de winkel bevat meer dan 30.000 verschillende artikelen, zowel nieuw als tweedehands. Helaas kunnen wij deze niet allemaal op internet aanbieden en zijn er daarnaast ook nog honderden accessoires. Wij adviseren dan ook om onze verkoophal in Roosendaal te bezoeken voor een compleet overzicht.

Wij verkopen onder andere unieke stukken theaterkleding, veel bijzondere originele kleding (denk hierbij b.v. aan verschillende lederhosen, galajurken, e.d.) en diverse andere kostuums welke u niet elders zult treffen. Wij verkopen carnavalskleding voor zowel kinderen als volwassenen; u kunt bij ons al slagen vanaf 5 euro

Met meer dan 4500 artikelen in ons magazijn heeft Carnaval Bazaar een bijzonder ruim assortiment feestartikelen, (thema)kleding en accesoires. Daarnaast zijn wij een van Nederlands goedkoopste aanbieders in deze categorie. Carnaval Bazaar is onderdeel van Ple4 BV.

Ple4 BV is het familiebedrijf van vader en zoon Den Haan. De directie van de onderneming wordt gevoerd door Ger den Haan, eigenaar/algemeen directeur, en diens zoon Jack den Haan, commercieel directeur. De aandelen van het bedrijf zijn volledig in eigendom van de familie Den Haan.

De belangrijkste bedrijfsactiviteit van Ple4 B.V. is het recyclen van tweedehands goederen, met het accent op kleding en schoenen. Daarmee draagt ons bedrijf aantoonbaar bij aan het hergebruik van materialen, hetgeen in deze tijd van schaarser wordende grondstoffen uitermate actueel is. Bij Ple4 BV werken 25 mensen in vaste dienst en daarmee behoort het bedrijf tot de grootste ondernemingen in de gemeentekern Oud Gastel.

De website van Ple4 BV vindt u hier. www.ple4.nl

Stuur een bericht

Laat ons weten waar we je mee kunnen helpen